Szolgáltatások

Szolgáltatásunkkal azoknak kívánunk segítséget nyújtani, akik érzik és vállalják, hogy új módon, más szemszögből közelítik meg vállalkozásukat. Hajlandóak a kihívásokat kreatívan és teljes körűen megoldani. Tudnak komplex rendszerben gondolkozni, együttműködni másokkal, értékelni az éppen aktuális folyamatokat, melyek elengedhetetlen részei céljaik elérésének.
Szolgáltatásaink az alábbi területekre fókuszálnak:

Erőforrás-kihelyezés
Szakembereket biztosítunk hosszabb-rövidebb időre különböző feladatokhoz, így nem kell alkalmazottat felvenni vagy vállalkozást megbízni.
Digitális üzlet
Biztosítjuk vállalkozásod számára a ma korszerűnek tekintett internet alapú, digitális megoldások bevezetését.
Üzleti bizalomnövelés (GDPR)
A személyes (ügyfél és munkavállalói) adatok védelme növeli a bizalmat vállalkozásod iránt! Így az audit elvégzése, eredményeid szinten tartása több, mint egy uniós előírás teljesítése.
Üzleti biztonságnövelés
Nagyon sok olyan szervezési és technikai megoldás létezik már, mely támogatja a folyamatos üzletmenetet. Segítségükkel csökkentheted az állásidőt, úgy, hogy abból ügyfeleid szinte semmit sem vesznek észre.
Vállalkozás-frissítés
Naponta jelennek meg új technológiák, változik a gazdasági környezet és nő a verseny. Ha az élvonalban kívánsz maradni, javasolt az alkalmazott informatikai/internet technikák felülvizsgálata és frisstése.

További részletekről tájékozódj az almenüpontokban, vagy kérj információt a Kapcsolat-űrlap segítségével.