Mentor Program

A piacgazdaság már három évtizede épül Magyarországon, de hagyományok és gyökerek híján, igen szerény a vállalkozói réteg tapasztalata.

Szinte mindenki vergődik a multik árnyékában, nagyon sokan másolnak vagy repülnek rá valamilyen felkapott területre. Próbálnak ügyes trükköket alkalmazni, de ezekkel csak időszakos eredményeket lehet elérni. Valami még hiányzik ahhoz, hogy az amatőr kategóriából át lehessen kerülni a profiba!

Programunk abban segít, hogy másként lássuk az üzleti világot – vállalkozásunk helyét és szerepét, munkatársaink és partnereink értékét, vevőink/megrendelőink valós igényeit.

Az alábbi területeket kívánjuk lefedni:

Üzleti MEGÚJULÁS
Szolgáltatásaikkal azon vagyunk, hogy kiszűrd és a saját hasznodra fogd a számodra értékes és hasznos információkat, Te is azok között légy, akik kilépnek saját és mások árnyékából, újraértékelik helyzetüket, értékesnek tartják a munkájukat és azokat, akik ennek előnyeit élvezhetik. Támogatunk, hogy azok egyike lehess, akik gyökeresen új dolgot hoznak létre. Ez a program az alábbi területekre fókuszál:
  • üzleti kultúraváltás
  • üzleti modellváltás
  • üzleti működésváltás

KARRIERINDÍTÓ fiataloknak
Pályánk kezdetén még csetlünk botlunk, hárítjuk a szülői segítséget, igyekszünk magunk megoldani feladatainkat. Kergetjük az álmainkat, melyeket céloknak gondolunk. Évek telhetnek el, úgy, hogy látszólag egy lépést se mozdulunk, közben elveszítjük lelkesedésünket.

Mikor a pályámon elindultam, nagyon jól jött volna egy olyan segítség, ami eligazít a világban, segít összerakni a célokat, hogy szakmai és magánéleti vágyaim késlekedés nélkül valósulhassanak meg… (Serfőző József)

Használd ki a program lehetőségeit!

START UP-előkészítés
A start up-indítás legkritikusabb szakasza, az előkészítés. Amikor csak egy ötlet van, de még fogalma sincs a vállalkozónak, hogy mindezt hogy adja elő a befektetőnek, hogy az érthető, átlátható legyen, alapul szolgáljon a felelősségteljes döntésekhez.

Többéves tapasztalat alapján segítünk előkészíteni az ötletet, úgy, hogy azzal magabiztosan meg lehessen keresni a befektetőket és az ügyfeleket. Készítünk üzleti- és marketingtervet, „landing page”-t, „one-pager”-t valamint prezentációt.

Programunk csak olyan résztvevőkkel sikeres, akik nyitottak és a pénzügyi siker inkább másodlagos irányító tényező vállalkozásukban. Vannak elképzeléseik, ötleteik, tudják, hogy hová szeretnének eljutni, van alázatuk, kitartásuk. Céljaik elérése érdekében mernek kockázatokat vállalni, áldozatokat hozni és tisztelik, partnerként kezelik mind a konkurenciát, mind az együttműködő társakat, mind pedig azokat, akiket tevékenységükkel kiszolgálnak.

Nem a kibúvókat, kiskapukat keresik és a lehetőségét annak, hogy minél több pénzt gomboljanak le másokról, hanem arra figyelnek, hogy a vállalkozásukban felmerülő feladatokat, kihívásokat kreatívan és teljes körűen oldják meg. Tudnak komplex rendszerben gondolkozni, együttműködni másokkal, értékelik az éppen aktuális folyamatokat, melyek elengedhetetlen részei céljaik elérésének.

További részletekről kérj információt a Kapcsolat-űrlap segítségével.